Frivillige

Når du skal tilmelde dig til Fox Festival 2017, skal du først trykke på her.

Kontakt Bo Hermansen for mere info. Tlf. 22 34 52 65 frivillig@foxfestival.dk

Du vil blive bedt om at indtaste din e-mail. Den skal derefter bekræftes inden du kan komme videre. Vær opmærksom på at mailen kan risikere at ryge i din spammappe. I mailen er der et link du skal følge og derefter indtaste de sidste oplysninger som skal bruges for at blive medlem. Når alle informationer er udfyldt, vil du blive sat på en venteliste, hvor vores teamchefer har mulighed for at kontakte dig. Tusind tak fordi at du vil være med!

Bo Hermansen er koordinator for de frivillige og kan kontaktes på tlf. 22 34 52 65 eller via frivillig@foxfestival.dk. Brit Hermansen 5.0.1 Højrehånd for koordinator tlf. 60 37 30 65 brit@hejlemann.net  samt teamchef Mathilde Rasmussen der står for Heap360 (Fox Banken) tlf. 61 74 94 02 mathilde.rasmussen@outlook.com

Vil du være med til at skabe Sjællands nyeste festival og kan du sige ja til følgende:

  1. Være med til at skabe de bedste og fedeste festival oplevelser for både hjælpere, som gæster på Fox festivalen.
  2. Være med til at skabe/bygge en festival i Mørkøv som har været savnet i mange år.
  3. Være en del af et Team og bygge venskaber for livet.
  4. Deltage i infomøde inden festivalens start (mødepligt).

Arbejdet vil være følgende:

Du skal arbejde min. 14 timer, hvis dit arbejde er på festivaldage. Eller 18 timer inden/under festival (Kan være følgende opgaver:

  • Bar, Is/popcorn,
  • Parkeringsvagt,
  • Campingvagt,
  • Rengøring/Oprydning,
  • Indgangskontrol,
  • Service ved forplejning.

Du skal arbejde minimum 24 timer, hvis dit arbejde er før og efter festivalen.

Det kan være opstilling/nedtagning af festival plads samt div. serviceopgaver på selve festivaldagen. (Kræver at du er min. 18 år fysisk stærk og udholdende).

Hvis du er 13-17 år, har vi udvalgte opgaver og arbejde, som afstemmes efter din alder.

Hvad gør jeg ? Opret dig i vores FOXBANK.

Medlemskab af foreningen Fox Festival i 2017 koster kr. 110,- Medlemskabbet er obligatorisk med  for ”jobbere”, så de er omfattet af en forsikring.

Hvad er fordelen ved at være med i Fox Banden…?

1. Du er med til at gøre en forskel for Fox Festival og Holbæk kommune.

2. Billet til Fox Festival.

3. 1 stk. T-shirt (den skal du have på under arbejde på Fox Festivalen).

4. Mad kaffe/the og saftevand under arbejde.

5. Medhjælperfest Som medhjælper bliver du inviteret til en årlig medhjælperfest i Mørkøv Hallen.


Kommunikation til Fox banden.

Al kommunikation til medhjælpere vil være via mail eller i lukket medhjælper gruppe på Facebook, som du vil blive medlem af. Så sørg for at holde dig opdateret om, hvad der foregår i din hjælpergruppe. Du er derudover altid velkommen til at sende en mail til kontakt@foxfestival.dk hvis du har nogle generelle spørgsmål til festivalen. Hvis det er vedr. dit arbejdssted bedes du kontakte den relevante Teamleder. (som du også kan finde i mail eller FB gruppe).

Regler for at være medhjælper

1. Du skal møde til tiden, husk der er en kollega der skal afløses. Har du afhentet dit armbånd, men udebliver fra vagt uden gyldig grund, får du tilsendt en faktura på det beløb som en billet koster.

2. Du må ikke møde beruset eller påvirket op til din vagt, eller drikke alkohol når du er på vagt. Når din vagt/vagter er overstået, og du har taget hjælper T-shirten af, så kan du feste

3. Brug, besiddelse og salg af euforiserende stoffer er ulovligt, og medfører klip af armbånd, og du udelukkes som hjælper.

4. Fox Festival forventer, at du er loyal overfor din teamchef og dit team. At du har meldt dig som hjælper, fordi du sammen med dit team vil være med til at give vores gæster en fantastisk oplevelse.

Vi ses. FOX FESTIVAL

Tilmeld dig / Login her:

http://foxbanken.foxfestival.dk